Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков повідомив, коли танки Challenger і Leopard реально потраплять на передову
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков повідомив, коли танки Challenger і Leopard реально потраплять на передову

Резніков заявив, що вже анонсовані поставки танків – це тільки початок

29 січня 2023, 20:15
Поділіться публікацією:

Українська сторона очікує, що танки, які Захід пообіцяв передати, з'являться на фронті вже в березні. Таку заяву зробив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю CBC.

 Резніков повідомив, коли танки Challenger і Leopard реально потраплять на передову

Олексій Резніков (фото з відкритих джерел)

За його словами, анонсовані поставки танків із Заходу — це "не кінець історії, це тільки початок історії".

Окрім цього, очільник оборонного відомства України визнав, що на для навчання екіпажів і доставку танків в Україну знадобиться деякий час. Водночас Резніков заявив про свої сподівання, що танки будуть готові до початку весняної кампанії – у березні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Резніков сподівається, що війна закінчиться у 2023 році. У 2023 році Україна може перемогти російських окупантів, але для цього треба докласти багато зусиль. Український міністр оборони Олексій Резніков, відповідаючи на питання про те, коли війна між Україною та Росією може завершитись, заявив, що він зберігає оптимізм. За його словами, для української перемоги необхідно багато зробити, адже українці хочуть здобути перемогу якомога швидше.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Україна входить у військовий лютий. Наступного тижня ми вступаємо в лютий, який дехто називає переломним у цій війні. Чого, ймовірно, очікувати Україні в найближчому майбутньому на всіх фронтах. олова Комітету економістів України Андрій Новак розмірковує так. На 14 лютого анонсовано чергову зустріч у форматі "Рамштайн" (міністри оборони країн НАТО та союзники), який матиме, на думку експерта, зокрема економічні наслідки. За його словами, все йде до того, що нам нададуть усе необхідне озброєння, яке просить наш Генштаб, всю економічну підтримку, яку просить український уряд. Про це, наприклад, говорить програма економіко-фінансової підтримки України з боку урядів США, Канади, ЄС, міжнародних інституцій тощо.

 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини