Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков попередив, що контрнаступ у Харківській області – це лише початок
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков попередив, що контрнаступ у Харківській області – це лише початок

Міністр оборони заявив, що контрнаступ ЗСУ – "це знак того, що Росію можна перемогти"

12 вересня 2022, 10:20
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков порівняв контрнаступ ЗСУ в Харківській області зі сніговою кулею, яка "котиться вниз схилом". Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку Резніков висловив в інтерв'ю "Financial Times".

Резніков попередив, що контрнаступ у Харківській області – це лише початок

Олексій Резніков. Фото: GETTY IMAGES

Міністр звернув увагу на те, що після того, як українські воїни звільнили більшу частину території на сході України, з'являється нове завдання – треба не лише допомагати відновлювати нормальне життя на цих територіях. Але й уміти захистити їх від нових атак росіян, які точно будуть.

При цьому Резніков зізнався, що контрнаступ ЗСУ у Харківській області пройшов "набагато краще, ніж очікувалося". Але попереду на українську армію чекає велика робота щодо утримання звільнених територій, потрібно провести зачистку та повну деокупацію.

За словами Олексія Резнікова, наступальна операція в Харківській області забрала багато сил у українських захисників, але цієї атаки дуже потребувала українська громада, бо вона показала, що Україна здатна перемогти Росію.

Глава Міноборони зазначив, що "український бліцкриг" як снігова куля, що "котиться вниз по схилу", стала найбільшою невдачею для Росії з початку повномасштабного вторгнення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Росії Путін дав завдання олігархам, готує "новий етап" війни на жовтень. Про це заявив відомий журналіст-розслідувач Грозєв.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чи може Угорщина залишити ЄС через свою проросійськість – чому Будапешт заграє з РФ. Експерти детально розібралися у ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини