Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков назвав причину – чому росіяни не "виторгують" переговори з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков назвав причину – чому росіяни не "виторгують" переговори з Україною

Олексій Резніков запевнив, що Росія стратегічно програла цю війну

20 грудня 2022, 15:48
Поділіться публікацією:

Росіяни не доб'ються свого, щоб українці злякалися через ризик поринути у темряву та холод. Тому точно не буде жодних капітуляцій, окрім капітуляції Кремля. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву глави Міноборони Олексія Резнікова.

Резніков назвав причину – чому росіяни не "виторгують" переговори з Україною

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Глава Міноборони України зазначив, що тактика росіян не змінилася. Вони, як і раніше, намагаються шляхом шантажу та терору змусити український народ прийняти умови агресора та погодитись на переговори.

За словами Резнікова, плани окупантів точно провалять, Україні не потрібні такі переговори, як сьогодні пропонує Кремль. Цей меседж сьогодні Київ доносить до всіх столиць і, насамперед, до тих країн, які все ще сподіваються відновити переговорний процес.

"Міжнародні партнери повірили в нас і хочуть бути співавторами нашої перемоги. Вони знають, що попереду дуже важкий шлях, але вони готові його пройти з нами. Росія стратегічно програла цю війну", — заявив Резніков.

Міністр підсумував, що мета України залишається незмінною – повернути всю нашу землю, включаючи Крим та український Донбас – вийти на міжнародно визнані кордони України 1991 року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у традиційному вечірньому зверненні 19 грудня президент України Володимир Зеленський серед іншого зазначив, що РФ втратила в цій війні вже майже сто тисяч своїх людей. При цьому Кремль не може сказати, заради чого, не здатний визнати своїх помилок і боїться реальності. Тим часом сьогодні, 20 грудня, виповнюється 300 днів з початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну. Як оцінюєте результати цих трьох сотень днів протистояння? Які перспективи завершення війни у 2023 році? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини