Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков натякнув – війна в Україні може бути тривалою
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков натякнув – війна в Україні може бути тривалою

Міністр оборони попередив, якщо українці налаштовані на рішучу боротьбу, то слід також бути готовими до хворобливих втрат

22 серпня 2023, 13:00 comments1117
Поділіться публікацією:

Війна Росії проти України може бути тривалою, адже ми маємо сильного та підступного ворога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву міністра оборони України Олексія Резнікова.

Резніков натякнув – війна в Україні може бути тривалою

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

"Перемогти означає не просто звільнити нашу землю, а зробити так, щоб ворог ніколи навіть не замислювався повернутися. І це дуже складне завдання. Багато хто у світі поки що вважає, що це неможливо", — заявив Резніков.

За його словами, українські захисники вже довели, що "у нас інше уявлення про можливе і неможливе, тому ми обов'язково переможемо".

Міністр зазначив, що Україна протистоїть сильному ворогові. Саме тому треба розуміти, що війна буде тривалою, адже попереду нас чекає марафон, що виснажує. Українському народу треба бути готовим до того, що попереду будуть ще болючі втрати.

Глава Міноборони наголосив на важливості того, що союзники підтримали Україну зброєю, без чого українці не зуміли б вистояти і дати відсіч ворогові.

"Від того, що відчувають люди, залежить наша перевага над ворогом на довгій дистанції. Це єдність і готовність боротися", — наголосив глава Міноборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини