Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков: мені не соромно сказати, що я помилився щодо Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков: мені не соромно сказати, що я помилився щодо Путіна

Росіян розлютило, що їх ніхто не зустрічав з квітами, а, навпаки, люди почали чинити опір

10 вересня 2022, 11:34 comments3221
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що сьогодні йому не соромно зізнатися в тому, що ще якийсь час раніше він висловлював припущення, яке тепер не відповідає дійсності. За словами Резнікова, він і припустити раніше не можуть, що Путін наважиться так по-звірячому бомбардувати і прати з лиця землі українські міста. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву глава Міноборони України зробив в інтерв'ю "РБК-Україна".

Резніков: мені не соромно сказати, що я помилився щодо Путіна

Олексій Резніков. Фото: прес-служба Міноборони України

Резніков зазначив, що він ніколи не можу собі навіть уявити, що в Росії настільки неадекватні люди, що можуть бути такими озлоблені на українців за те, що вони не вийшли радісно з квітами зустрічати їхні танки, а почали чинити опір цьому вторгненню. Шок росіян був дуже великим, адже вони й подумати собі не могли раніше, що в тих регіонах, які вони раніше вважали, проросійськими їм даватимуть по зубах. Загарбників просто вразила російськомовна частина населення на Сході України – Харківщина, Волноваха, Маріуполь, де їх ніхто не зустрічав як визволителів.

"І я говорю, що я помилився, тому що я не вірив, що вони настільки "кінчені" в тому "оркостані", що вони настільки будуть незадоволені та роздратовані, що українці, особливо російськомовна частина населення на Сході України – Харківщина, Волноваха, Маріуполь – не зустрічатимуть їх з квітами, а чинитимуть опір", — зазначив Резніков.

Міністр оборони вважає, що така поведінка українців вивела з себе росіян і ті досі продовжують мстити тому ж Харкову, руйнуючи прекрасне місто "Градами" та "Смерчами".

Олексій Резніков наголосив, своє помилкове припущення про Путіна він визнає, але тепер на цьому закінчив.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російських військових зносить як цунамі: Олексій Арестович розповів про ситуацію на Харківському напрямку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

10 вересня 2022, 16:22

Зачeм дapить цвeты и пoдаpки, выпpашевать у жeны, снимать пpоститyткy если можно пpосто пoтpаxатьcя. Мoжeшь сам убeдитьcя, вот ccылка ----- https://0a.fit/zex

Ігор

10 вересня 2022, 11:57

А особливо те, що Путін "по звірячому" не чипає їхні бункери, елітні Конче-Заспи, дозволяє заробити на зерні, дозволяє їхнім мажорам розкішно жити на заході, безпечно розміщувати власний бізнес у Львові, Тернополі тощо. Ви до власного народу відноситесь як до витратного матеріалу і прикриваєтесь ним.


Новини