Режим РФ активізувався: у Зеленського натякнули, що Заходу час визначатися

Михайло Подоляк заявив, що невизначеність Заходу змушує режим РФ активізуватися, час довести протилежне

Невизначеність Заходу сприймається Росією як слабкість. Настав час довести, що сили зла помиляються і недооцінюють демократію. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Telegram-каналі зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"Що змушує активізуватися сьогодні диктаторські режими та їхніх терористичних поплічників? Вони сприймають невизначеність як слабкість. Вони вважають, що Америку лихоманить, а Європа слабка. Вони вважають, що ідеальний момент настав, і це збуджує їхні уяви, штовхаючи підвищувати ставки", - написав Михайло Подоляк.

Радник глави Офісу президента наголосив на важливості сигналів, які транслюються сьогодні і закликав до більш принципових рішень та дій.

Раніше Михайло Подоляк також заявив, що бойові дії в Ізраїлі та масовані ракетні удари – це наслідки того, що Росія руйнує глобальну безпеку. Світ занурюється у хаос саме через дії Москви.

Читайте також на порталі "Коментарі" - що буде за допомогою України, якщо США переключаться на Ізраїль – яким може бути вихід.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незважаючи на те, що вже більше ніж півтора роки триває повномасштабна війна, більшість наших співвітчизників вважають, що йти на компроміс із противником не можна і потрібно продовжувати боротьбу до повної перемоги. Хоча соціологи і визнають, що в перші місяці повномасштабного вторгнення відсоток тих, хто готовий продовжувати боротьбу до перемоги, був трохи більшим, ніж зараз. Про це свідчить опитування Gallup.