Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рейсовий автобус потрапив під обстріл окупантів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейсовий автобус потрапив під обстріл окупантів: що відомо

Окупанти скинули вибухівку на рейсовий автобус у Херсонській області

10 вересня 2024, 11:40
Поділіться публікацією:

Зранку окупаційні війська атакували з БпЛА Понятівку Херсонської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Херсонської ОВА.

Рейсовий автобус потрапив під обстріл окупантів: що відомо

обстріл автобуса, фото: Херсонська ОВА

Внаслідок скидання вибухівки з дрона пошкоджено рейсовий автобус.

Також постраждала 61-річна жінка, яка перебувала на вулиці. У неї – вибухова травма, контузія, уламкові поранення гомілки і стопи.

Бригада “швидкої” доставила потерпілу до лікарні для надання меддопомоги.


Рейсовий автобус потрапив під обстріл окупантів: що відомо - фото 2


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Учора окупанти з артилерії обстріляли житловий сектор міста Нікополь на Дніпропетровщині. Один із боєприпасів влучив у житловий будинок, в якому знаходилися люди. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

З-під завалів рятувальники дістали дівчинку, 2008 р.н. й транспортували до лікарні. На жаль, потерпіла померла у лікарні. Попередньо, у результаті обстрілу травмовано жінку та двох чоловіків.

Ще один підступний обстріл по рятувальникам російські окупанти здійснили на Донеччині. Ворог прицільно вдарив по пожежно-рятувальній частині у Кураховому Покровського району. Внаслідок ворожого удару пошкоджена будівля та техніка. На щастя, рятувальники не постраждали.

Жахливі фото – за посиланням.

Читайте також: Заклик про допомогу поліцейським надійшов від трьох мешканців селища Гродівка, в якій тривають бойові дії. Декілька тижнів тому люди потрапили під ворожий обстріл та отримали поранення різного ступеня тяжкості. У 46-річної жінки – відкрита травма голови, проникаюче поранення в живіт, у 45-річного чоловіка – інфікована рана стегна, грудної клітини, ще один чоловік, 48 років — з акубаротравмою. Люди йшли понад 10 кілометрів, щоб втекти від обстрілів. Відео – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини