Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ресурси Британії для допомоги Україні можуть закінчитися до кінця року: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Ресурси Британії для допомоги Україні можуть закінчитися до кінця року: що відомо

Ресурси Британії для допомоги Україні можуть закінчитися

28 серпня 2022, 20:03
Поділіться публікацією:

Фінансовий внесок  у Великій Британії, призначений для  того, щоб надавати військову допомогу  нашій країні  може завершитись  до  кінця року. Про це  інформує  The Sunday Times.

Ресурси Британії для допомоги Україні можуть закінчитися до кінця року: що відомо

Допомога Україні від Британії (фото з відкритих джерел)

За інформацією анонімного представника  британського Міністерства оборони,  яку  цитує це  видання, "реальність, така, що до кінця року фінансовий внесок Великої Британії у військові дії вичерпається".

На думку журналістів видання, новий  керівник уряду  швидко  стоятиме  перед проблемою: "чи слід виділяти мільярди фунтів на додаткову підтримку".

Даючи характеристику Ліз Трасс, яку  згадуване британське видання називає  майбутнім  керівником  уряду Британії, ще посилаючись на думки   її соратників,  медіа  стверджує, що  майбутня глава уряду  відноситься до РФ ще  жорстокіше, аніж Джонсон. Проте вона  може швидко зіткнутися  із непростим вибором, що  має відношення до фінансування  України, на  загальному фоні того, коли "державні фінанси перебувають під сильним тиском".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що генерал розповів, за яких обставин Путін може добровільно вивести війська з України. Щоб уникнути повного розгрому, у Кремлі можуть ухвалити рішення про повне виведення військ. Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив екскерівник Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії Микола Маломуж. За його словами, такий сценарій розвитку подій у цій війні цілком може стати цілком можливим. Також генерал української армії підкреслив, що Кремль може вдатися до такої дії, щоб на якийсь час продовжити термін життя путінського режиму. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

soska

28 серпня 2022, 23:05

CEKC Знaкoмствa - Здесь дают в попу и берут в рот без денег и отношений. Красивые и не очень, свободные и в отношениях все они хотят секса, все это анонимно и бесплатно. Регистрация Бесплатная, пользуйся ---- http://bit.do/golaya


Новини