Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рекордна кількість обстрілів: стало відомо, де біснуються окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекордна кількість обстрілів: стало відомо, де біснуються окупанти

Російські терористи обстрілюють всім чим можуть Часів Яр, повідомив в ефірі "Суспільне Студія" речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин

11 червня 2024, 19:52
Поділіться публікацією:

Російські загарбники не захопили село Іванівське, проте вони все ж намагаються просунутися вглиб Часового Яру, розповів речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин

Рекордна кількість обстрілів: стало відомо, де біснуються окупанти

Часів Яр

За його словами, російських військових у місті Часів Яр немає, проте вони продовжують спроби просунутися кілька днів через мікрорайони "Канал" та "Новий", де загарбники можуть записувати відео і поширювати інформацію в соцмережах, що нібито захопили місто та підняли свої прапори. Однак Сили оборони тримають місто, підкреслив Волошин.

За його словами, 10 червня російські війська здійснили понад 1200 мінометних та артилерійських обстрілів на цьому напрямку. Часів Яр зазнав 350 обстрілів, більшість з яких спрямовувалася на південну частину міста.

Волошин підкреслив, що найбільше обстрілів припало на село Іванівське. За минулу добу там зафіксували 222 обстріли, а за минулий тиждень — 1233. За його словами, це і є саме той населений пункт, про який російська армія заявляє в соціальних мережах, що вона його захопила. Але правда в тому, підкреслив Волошин, що населений пункт перебуває під контролем Сил оборони, які успішно відбивають усі ворожі штурми.

Також Волошин розповів, що українські захисники відбили чотири штурми росіян із застосуванням бронетехніки, які рухалися на Білогорівку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські терористи вимушені йти штурмом на населений пункт Часів Яр, в іншому випадку вони ризикують бути вбитими своїми ж. Зокрема, ворони влаштовують показові страти тих, хто залишив позиції і відступив із першої лінії боїв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини