Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, де ворог показово страчує своїх, щоб змусити інших йти у бій
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де ворог показово страчує своїх, щоб змусити інших йти у бій

Біля Часового Яру окупанти показово страчують своїх військових, які відійшли з першої лінії, повідомив в ефірі телемарафону начальник прес-служби 26-ї артилерійської бригади Олег Калашніков

11 червня 2024, 18:53
Поділіться публікацією:

Російські загарбники намагаються прорватися в Часів Яр і закріпитися там, заявив начальник прес-служби 26-ї артилерійської бригади Олег Калашніков.

Стало відомо, де ворог показово страчує своїх, щоб змусити інших йти у бій

Олег Калашніков

За його словами, ворог постійно намагається взяти Сили оборони "в кліщі", проте в нього не виходить, проте загарбники не полишають спроб. При цьому, він додав, що оскільки наступ із флангів провалюється, то загарбники намагаються брати Часів Яр штурмом в лоб.

Калашніков каже, що ворог намагається брати штурмом "Канал" — мікрорайон Часового Яру, а також Іванівське, Кліщіївку, Андріївку.

Ці штурми, підкреслив військовий, загарбники намагаються здійснювати за підтримки техніки, і накидають сюди зараз "все, що тільки у них є".

При цьому Калашніков повідомив, що окупанти уже якийсь час намагаються взяти штурмом "Канал" і ведуть його силами елітних підрозділів 98-ї повітрянодесантної дивізії, окрім того, трохи північніше працює 200-та мотострілецька дивізія.

"Вони до "Каналу" ніяк не можуть добратися. Безпосередньо там, де йде "Канал". Вони намагаються "зачистити" територію для себе саме перед "Каналом". Однак, це їм вдається досить таки поганенько",
— підкреслив Калашніков.

Однак, за його словами, окупанти намагаються все ж таки "ступити" в Часів Яр, закріпитися там для того, щоб починати подальше просування.

При цьому Калашніков відзначив, що ворог мусить просуватися в напрямку Часового Яру, оскільки, якщо він цього не робитиме, то може втратити життя навіть від своїх.

"Він може потрапити в нелюдські умови утримання. Тимчасово так, щоб їх зламати і знову кинути на першу лінію, на "нуль". Також я знаю, що у них є такі своєрідні показові покарання або показові страти. Тобто тих, хто дійсно відійшов з першої лінії, з позицій, хто побіг, то їх ловлять. І показово для інших показують, як можна стратити саме таких людей в різних таких ситуаціях",
— розповів Калашніков.

Після таких показових виступів, каже військовий, окупанти продовжують штурмувати вже тому, що розуміють: у них більше шансів вижити безпосередньо під час штурму, ніж якщо вони залишать позицію.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, чи захопили окупанти Іванівське.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини