Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рекордна кількість дронів-камікадзе атакували Херсонщину
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекордна кількість дронів-камікадзе атакували Херсонщину

Збільшення обстрілів і атак дронами на Херсонщині: останні дані

10 вересня 2024, 14:16
Поділіться публікацією:

На півдні України росіяни несподівано збільшили використання дронів-камікадзе, особливо на Херсонщині, де зафіксовано понад 330 атак за один день. Це число є найбільшим за останні місяці. Крім того, різко зросла кількість артилерійських обстрілів і скидань боєприпасів з дронів.

Рекордна кількість дронів-камікадзе атакували Херсонщину

Росіяни активізувались на новому напрямку

Дмитро Лиховій, речник військової групи "Таврія", повідомив, що основна увага ворога зосереджена на Херсонській області. Російські війська намагаються прорвати оборону українських сил, активно застосовуючи дрони і артилерію. За останню добу вони здійснили 312 артилерійських обстрілів і 224 скидання боєприпасів з дронів.                                             

"Також суттєво зросла кількість артилерійських обстрілів. Їх за минулу добу було 312. І зросла також кількість скидів боєприпасів із БпЛА. Їх було за вчора 224", — розповів речник ОСУВ.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Рано-вранці трьома одиницями броньованої техніки – двома БМП-2 та одним танком Т-72  противник висунувся з території рф у напрямку України і, зокрема, позицій 92-ої окремої штурмової бригади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію 92 ОШБР.                                

“Коментарі” також писали, що глава МЗС РФ Сергій Лавров оприлюднив той самий реальний план гарантованої перемоги Росії: знищити Україну повільно, без війни, зате надійно. Це в сенсі, розвалити Україну зсередини через вимогу особливих "прав для російськомовних" і "квот для захисників прав російськомовних", відзначив політтехнолог Олексій Голобуцький.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини