Головна Новини Суспільство Війна з Росією РДК зробив несподівану пропозицію росіянам
commentss НОВИНИ Всі новини

РДК зробив несподівану пропозицію росіянам

Російські добровольці заявили, що готові взяти на себе відповідальність за жителів російського прикордоння, яке перетворилося на "сіру зону"

17 серпня 2023, 19:33 comments1595
Поділіться публікацією:

Лідер РДК Денис Нікітін (Капустін) звернувся до мешканців села Нова Таволжанка Шебекинського району Бєлгородської області РФ, чиї прохання про матеріальну допомогу проігнорував Кремль, із пропозицією допомогти відбудувати їхній населений пункт. Умовою цього лідер російських добровольців назвав записане відеозвернення до РДК. Про це повідомляють "Коментарі".

РДК зробив несподівану пропозицію росіянам

Нова Таволжанка на карті

"Буквально вчора я натрапив на ваше відеозвернення до вищого керівництва РФ з проханням втрутитися у вашу долю і допомогти з відновленням зруйнованого війною майна. Наївно вважати, що ваша доля цікавить навіть місцевих чиновників, тож до столичного керівництва ви точно не достукаєтесь, — заявив командир РДК: — Сподіватися на губернатора Гладкова теж не має сенсу — він уже не раз показав себе, як звичайний боягуз, який не знайшов у собі мужності забрати з наших рук військових, так що вас, цивільних, він не почує і поготів. Ви не брали в руки зброї, не вторгалися в Україну, не брали участь у військових злочинах, тому ми готові вас підтримати в цей важкий час! Якщо ви готові прийняти нашу безкорисливу допомогу, то запишіть відеозвернення на тому ж місці, позначте контактну особу і з якою ми вийдемо на зв'язок через відповідний месенджер".

Нагадаємо, що сили легіону "Свобода Росії" та Російського добровольчого корпусу брали участь у бойових рейдах на територію Бєлгородської області Росії. Зокрема, зіткнення розгорнулися навколо села Нова Таволжанка та міста Шебекіно. У цих боях, як армія РФ, так і РДК зазнали втрат. А керівництво РФ змушене було перекинути на цю ділянку бойові частини, а також чеченські підрозділи Рамзана Кадирова.

Тим часом, Клімкін розповів, до чого готуватися Україні після останніх пропозицій НАТО.

Ілон Маск помстився професору, який не захотів зустрітися з ним.

А Міноборони розпочинає масштабну інформкампанію: вона стосується понад 11 млн. українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини