Головна Новини Суспільство Війна з Росією РДК запросив росіянина помститися Путіну за смерть дочки
commentss НОВИНИ Всі новини

РДК запросив росіянина помститися Путіну за смерть дочки

РДК звернувся до батька Віри Пехтєльової, вбивцю якої помилував Путін

23 листопада 2023, 23:14 comments2128
Поділіться публікацією:

Командир Російського добровольчого корпусу Денис Капустін, який бореться на боці України, запросив до лав РДК росіянина Євгена Пехтєльова, батька вбитої Віри Пехтєльової. Напередодні стало відомо, що вбивцю Віри своїм таємним указом помилував Путін за участь у так званій "СВО" — війні проти України. Про це повідомляють "Коментарі".

РДК запросив росіянина помститися Путіну за смерть дочки

Владислав Канюс та Віра Пехтєльова

"Вбивця вашої юної доньки, Владислав Канюс, вільний. Він ходить одним вулицями з вами і живе повним життям. А ваша дочка мертва, — звернувся командир РДК до батька вбитої росіянки. — Чи справедливо це? Пан Пєсков заявив, що Канюс "викупив кров'ю провину перед батьківщиною". Вбиваючи українців на їхній землі, як ви думаєте, чи викупив він провину перед батьківщиною? А перед вами?"

Денис Капустін запросив Євгена Пехтєльова помститися за смерть доньки путінському режиму, в лавах РДК.

"Якщо ви вважаєте, що вбивця вашої дочки провину свою перед вами загладив, то у мене до вас немає питань, — написав Капустін в офіційному телеграм-каналі РДК. — Але якщо ви бажаєте справедливості і хочете домогтися правди, то шукати її потрібно не в високих кабінетах Росії. Я запрошую вас до Російського Добровольчого Корпусу — тут ви отримаєте можливість помститися особисто вбивці вашої доньки і тій Системі, яка спочатку плодить, а потім обеляє таких убивць".

Віра Пехтєльова зустрічалася з Владиславом Канюсом близько трьох років. Після розлучення колишній коханий побив та задушив 23-річну Віру. Вона загинула від сукупності пошкоджень — на її тілі нарахували понад 100 травм, забитих місць, гематом та різаних ран. Виявилося, що вбивця душив дівчину кілька разів. Після першого придушення Віра ще була жива. Сусіди Канюса протягом півтори години викликали поліцію, але правоохоронці не відреагували на ці дзвінки. Після розголосу в ЗМІ Росії Владислава Канюса було засуджено до 17 років позбавлення волі, але він не провів у колонії і півроку. У квітні цього року Путін помилував Владислава Канюса за участь у війні проти України.

Тим часом, офіцер розповів про ситуацію під Авдіївкою: "Ворог атакує з усіх боків".

У Росії почали цензурувати слово із трьох букв.

А у Путіна зробили нову божевільну заяву про загрозу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини