Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашистські гелікоптери знищують свою покинуту бронетехніку
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашистські гелікоптери знищують свою покинуту бронетехніку

Достеменно невідомо, чому окупантам знадобилося знищувати власні покинуті БМП

21 квітня 2023, 16:10
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська на території України, ймовірно, можуть застосовувати ударні гелікоптери для ліквідації своєї покинутої бронетехніки на лінії фронту. Про це може свідчити відео, яке оприлюднили у соцмережах, пишуть "Коментарі".

Рашистські гелікоптери знищують свою покинуту бронетехніку

Росіяни застосовують гелікоптери для знищення своєї покинутої бронетехніки

На відео, яке з’явилося нещодавно, окупанти демонструють ураження бронетехніки, яка була пошкоджена чи просто покинута своїми екіпажами в процесі бойових дій.

Як з’ясували оглядачі у соцмережах, росіяни уразили з бойового гелікоптера дві власні бойові машини піхоти на Донеччині. OSINT-дослідники з’ясували, що окупанти уразили свої, імовірно, БМП-1 в районі населеного пункту Микільське. Покинуті бойові машини країни-агресорки були залишені біля лісосмуги поміж полями.

Ймовірно, для ураження своєї бронетехніки російські ударні гелікоптери застосовували керовані протитанкові ракети. Достеменно невідомо, чому окупантам знадобилося знищувати власні покинуті БМП. Мабуть, вони не мали можливості евакуювати їх для ремонту на тимчасово окуповану територію. Також, можливо, росіяни не хотіли, щоб ці бойові машини стали трофеями Збройних сил України і тому вирішили застосувати авіацію для їхнього знищення.

Як писали "Коментарі", росіяни продовжують спроби промацувати українську систему протиповітряної оборони (ППО). Атаки безпілотниками триватимуть. І після кількох хвиль ударів дронами противник може застосувати й крилаті ракети.

Читайте також на сайті "Коментарі" – як Росія готується до другого етапу війниРосійська еліта потрапила до пастки власних імперських уявлень і тепер буде продовжувати агресію проти України, доки повністю не захопить нашу країну. В її агресії можлива лише оперативна пауза, яку РФ хоче використати для доукомплектування та навчання війська. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини