Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти поцілили в психоневрологічний інтернат, де було майже дві сотні людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти поцілили в психоневрологічний інтернат, де було майже дві сотні людей (ВІДЕО)

Фактично добу надзвичайники рятували пацієнтів психоневрологічного інтернату, що потрапили під обстріл

17 квітня 2023, 17:55
Поділіться публікацією:








Минулої доби на Сумщині рятувальники надавали найрізноманітнішу допомогу підопічним психоневрологічного інтернату, що зазнав ворожого авіаційного удару, пишуть "Коментарі".

Рашисти поцілили в психоневрологічний інтернат, де було майже дві сотні людей (ВІДЕО)

Армія РФ обстріляла психоневрологічний інтернат

"Російська армія вчергове нанесла ураження з повітря по прикордонню Сумської області.  Близько 22:40 15 квітня зафіксовано авіаудар, ймовірно керована бомба, в комунальну установу в Шосткінському районі, — оприлюднив першу інформацію начальник обласної військової адміністрації Володимир Артюк за інформацією ОК "Північ". — Попередньо, поранена цивільна особа".

Надзвичайники, які разом з правоохоронцями одразу прибули на місце авіаудару, приступили до рятувальних робіт. Будівля психоневрологічного інтернату зазнала значних пошкоджень.

На щастя, людей під завалами не було виявлено. Окрім проведення аварійно – пошукових робіт надзвичайники  здійснювали пошук вцілілого майна, медичних засобів та документації установи.

"Паралельно з цим рятувальники транспортували до підготовлених карет швидкої допомоги підопічних інтернату, які не могли самостійно пересуватись, — розповідають в пресслужбі ДСНС області. — Загалом більше ніж 160 підопічних інтернату були евакуйовані в більш безпечні місця".

Спільно з представниками органів місцевого самоврядування для переміщення підопічних підготували спеціальний транспорт. Співробітники ДСНС та персонал інтернату допомогли постраждалим сісти в автобуси.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що запас високоточних ракет у російських військ близький до критично малого, вони намагаються заощаджувати їх, але ракетна небезпека для України зараз висока.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що президент Росії Володимир Путін вкотре висловився про війну проти України. Глава Кремля назвав її "очевидним пріоритетом" для російських загарбників.

Читайте також на сайті "Коментарі" – Президент провів Ставку: Про що говорили цього разу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини