Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти обстріляли ще два міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти обстріляли ще два міста

Загинули люди

25 березня 2023, 19:38
Поділіться публікацією:

Сьогодні росіяни обстріляли ще два міста — Часів Яр та Торецьк на Донеччині. Вони були обстріляні з артилерії. У місті Часів Яр загинув цивільний чоловік, а у Торецьку терористи вбили жінку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Рашисти обстріляли ще два міста

Торецьк - це Україна

Раніше стало відомо про ракетні удари рашистів по Запоріжжю, дронів по Київщині, ракет — по Костянтинівці. Там удари були здійснені близько першої години ночі, з ракетного комплексу С-300. Серед п'яти загиблих — три жінки та два чоловіки. Рятівники також дістали одну людину з-під завалів. 

Загиблі жінки були біженками з Бахмуту, Часового Яру та Опитного Покровського району віком від 57 до 62 років. Ще дві людини отримали травми. 

Тим часом, стало відомо, хто зробить заяву про початок українського контрнаступу. Це — Верховний головнокомандувач, головнокомандувач та міністр оборони. Право офіційних заяв з цього приводу має лише Володимир Зеленський, Валерій Залужний та Олексій Рєзніков. Заступниця міністра оборони розкритикувала використання ЗМІ у телеефірах думок експертів. 

Окрім цього, у ЗСУ озвучили терміни підготовки мобілізованих перед відправкою на фронт

"Жоден мобілізований військовослужбовець не потрапляє на фронт, до бойових дій без проходження базової загальновійськової підготовки або, якщо це потрібно, професійної загальновійськової підготовки", — кажуть військові.

Також в ЗСУ пояснили, чому РФ почала активніше застосовувати авіабомби. На сьогодні росіяни можуть скидати свої плануючі авіабомби на відстані 50 і більше кілометрів, не доходячи до нашого кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини