Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ранкова атака РФ: скільки ракет вдалося збити ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

Ранкова атака РФ: скільки ракет вдалося збити ППО

Українська ППО збила 18 російських ракет

22 жовтня 2022, 12:10 comments2736
Поділіться публікацією:

Вранці у суботу російські війська атакували Україну крилатими ракетами Х-101 та "Калібр". Завдяки професійній роботі наших військових 18 із них не долетіли до своєї мети, ракети були збиті протиповітряною обороною. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ.

Ранкова атака РФ: скільки ракет вдалося збити ППО

Ракети. Фото: з відкритих джерел

"22 жовтня о 7.00 окупанти здійснили масований ракетний обстріл території України. Атаковано об'єкти критичної інфраструктури в різних областях держави. Ворог атакував щонайменше десятьма літаками стратегічної авіації Ту-160 і Ту-95 з району Волгодонська Ростовської області. Випущено 17 крилатих ракет Х-. 101 (Х-555)", – йдеться у повідомленні.

Крім того, уточнює командування Повітряних сил ЗСУ, росіяни провели атаки з кораблів із акваторії Чорного моря. У бік українських міст летіли крилаті ракети "Калібр". Усього нарахували 16 пусків.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ранкова атака ворога: у багатьох регіонах України чути вибухи – люди у центральних та західних областях без електрики та води.

Також видання "Коментарі" повідомляло – самопроголошений президент Республіки Білорусь (РБ) Олександр Лукашенко запевняє, що Мінськ не готується до вступу у війну. При цьому в РБ вкотре (з кінця квітня) продовжили військові навчання тепер до 29 жовтня. Як можна оцінити позицію Білорусі на цьому етапі російсько-української війни? Чи є ризик повторного вторгнення з боку РБ в Україну (як суто російських, так і змішаних військ)? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/2094

Новини