Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетний удар Росії по Вінниці: у МВС повідомили нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар Росії по Вінниці: у МВС повідомили нові подробиці

Після ворожого обстрілу активно працюють понад 100 співробітників ДСНС та комунальні служби

14 липня 2022, 22:56 comments1302
Поділіться публікацією:

Рятувальники та інші профільні служби продовжують працювати на місці ракетного обстрілу та розбирати завали у центрі Вінниці, де сьогодні, 14 липня, влучили ракети в автомобільну парковку. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.

Ракетний удар Росії по Вінниці: у МВС повідомили нові подробиці

Ракетний удар РФ по Вінниці (фото з відкритих джерел)

"Приліт ракет стався в центр Вінниці. О 10:12 була оголошена повітряна тривога. О 10:43 у Вінниці відбувся вибух, ракети влучили в автомобільну паркову. Вже за 5-7 хвилин після вибуху на місці трагедії були поліція, рятувальники та лікарі швидкої. На місці знайшли залишки 2 ракет типу "Калібр". Всього було випущено 4 ракети, дві з них збило ПРО, дві, на жаль, досягли своєї мети", — розповів Денис Монастирський.

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський наголосив, що більшість людей, які загинули, знаходилися на вулиці під час повітряної тривоги. Окрім цього, він повідомив, що в результаті ракетного удару російських окупантів пошкоджено 36 об’єктів цивільної інфраструктури.

 Як повідомив очільник силового відомства, рятувальники, 14 липня, можуть закінчити розбирати завали. Адже на місці працюють понад 100 рятувальників з ДСНС та інші комунальні служби міста.

Очільник МВС повідомив, що рятувальники зможуть закінчити розбір завалів вже сьогодні, 14 липня.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що 14 липня, коли рф обстріляла Вінницю, поліція затримала кілька десятків людей, які можуть бути навідниками, їх підозрюють у коригуванні вогню. Наразі правоохоронці їх допитують. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, коментуючи інформацію на брифінгу про нібито затримання навідника окупантів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини