Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетний удар РФ по Дніпру: під обстріл потрапили автівки з людьми та громадський транспорт
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар РФ по Дніпру: під обстріл потрапили автівки з людьми та громадський транспорт

У Дніпрі пролунала серія вибухів

15 липня 2022, 23:27 comments1152
Поділіться публікацією:

Російські окупанти знову обстріляли Дніпро, 15 липня. Після ракетного обстрілу Дніпра у місті сталися пожежі, а  над містом піднявся густий чорний дим. Місцеві пабліки опублікували відео, які зняли очевидці.

Ракетний удар РФ по Дніпру: під обстріл потрапили автівки з людьми та громадський транспорт

Ракетний обстріл Дніпра (фото з відкритих джерел)

15 липня, у Дніпрі о 19:50 пролунав сигнал повітряної тривоги. А вже через 20 хвилин почалися з'являтися дані про "прильоти" від окупантів.

 Городяни, які стали свідками ракетного обстрілу РФ Дніпра, почали публікувати у Телеграм-каналах фото та відео з масштабних пожеж. На відео та фото видно, що під удар потрапили машини та громадський транспорт. Також чути страшні звуки сирен. Місцеві жителі пишуть у мережі, що в автівках могли бути люди.

Губернатор Дніпропетровської області Валентин Резніченко у своєму ТГ-каналі повідомив про троє загиблих, 15 поранених у Дніпрі – це офіційна інформація на даний момент. За даними губернатора, ракети потрапили по промисловому підприємству та вулицю перед ним.

 Заступник мера Михайло Лисенко вже після повідомлень про ракетний обстріл Дніпра, написав у соціальних мережах, що  в місті можуть виникнути проблеми з водою.

"Внаслідок ракетної атаки на місто Дніпро деякий час можуть мати місце перебої з постачанням води. Повні ванни водою набирати не треба. Ми вже працюємо", — повідомив Лисенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про жертви удару РФ: у медзакладі Вінниці одночасно загинули мама та її малюк. Після  удару російськими ракетами по місту Вінниця 14 липня  в один момент  загинули молода матуся Вікторія Рекута та її малюк, синочок Максимко.  В той жахливий час ракетного російського удару  мирні люди, жителі області  Вікторія та її малюк  знаходилися в медичному закладі "Нейромед".  Сюди цивільні мешканці Вінницької області прибули, щоб отримати необхідні їм медичні послуги лікарів.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини