Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жертви удару РФ: у медзакладі Вінниці одночасно загинули мама та її малюк
commentss НОВИНИ Всі новини

Жертви удару РФ: у медзакладі Вінниці одночасно загинули мама та її малюк

В час ракетного російського удару жителі області Вікторія та її малюк знаходилися в медичному закладі

15 липня 2022, 20:50 comments1211
Поділіться публікацією:

Після  удару російськими ракетами по місту Вінниця 14 липня  в один момент  загинули молода матуся Вікторія Рекута та її малюк, синочок Максимко.  В той жахливий час ракетного російського удару  мирні люди, жителі області  Вікторія та її малюк  знаходилися в медичному закладі "Нейромед".  Сюди цивільні мешканці Вінницької області прибули, щоб отримати необхідні їм медичні послуги лікарів.  

Жертви удару РФ: у медзакладі Вінниці одночасно загинули мама та її малюк

Про ці дві жахливі жертви російських загарбників повідомила  вінничанка  Ірина Лупещенко, інформує Уніан.

"За кілька годин тіла матусі Вікторії Рекути та її янголятка Максимка Жарія, які загинули від ракетного обстрілу клініки Нейромед у м. Вінниця, привезуть до рідної домівки у Малу Мочулку", -  проінформувала  вінничанка.

Вона ще  дописала, що  вкаже про  більш точний час і місце, де відбудеться прощання із  жертвами вінницького обстрілу дещо пізніше.

Вчора,14 липня  військовослужбовці рф вдарили ракетами по центральним вулицям мирної Вінниці.  Смертоносна зброя влучила в будинок з офісними приміщеннями. Там, після прильотів спалахнула пожежа, смертоносне полум'я  перекинулось на автостоянку  по сусідству.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що У Вінниці після російської ракетної атаки знесуть будівлі Будинків культури та побуту.Після російського обстрілу Вінниці у місті знесуть кілька будівель та відновлять житло. Про це повідомив про це розповів заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у своєму офіційному Telegram-каналі.Як повідомив Тимошенко, після удару російських ракет по центру Вінниці буде знесено дві будівлі. "Будинок культури буде знесено, він не підлягає відновленню, будівля будинку побуту – також", — Кирило Тимошенко.  

 

 



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 липня 2022, 21:21

Найбільш жахливо те, що вони могли врятуватись. Але вони не виїхали в ЄС, бо не хотіли розлучатись з чоловіком і татом, який у чоловічому кріпацтві, як дешева робоча сила.


Новини