Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетний удар по Запоріжжю: влучання біля церкви, є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар по Запоріжжю: влучання біля церкви, є жертви

Ввечері рашисти нанесли ракетний удар по Запоріжжю, внаслідок чого є жертви

9 серпня 2023, 21:06
Поділіться публікацією:

Ворог атакував житловий квартал Запоріжжя. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Ракетний удар по Запоріжжю:  влучання біля церкви, є жертви

Ймовірне місце удара РФ по Запоріжжю. Скріншот. Відео - президент України.

За даними президента України, який прокоментував удар, наразі йдеться про трьох загиблих.

"Запоріжжя. Ще один удар російських терористів. Станом на зараз відомо про трьох загиблих. Мої співчуття рідним. Триває рятувальна операція. Всім постраждалим буде надано необхідну допомогу. І цей воєнний злочин Росії неодмінно отримає свій вирок. А відповідь російським терористам буде на передовій – завдяки нашим героїчним воїнам", — написав Володимир Зеленський в своєму телеграм-каналі.

Голова Запорізької ОВА Юрій Малашко повідомив, що наразі також відомо про сімох постраждалих, але їхня кількість може збільшитися, оскільки в багатьох квартирах вибило вікна, розлетілись уламки скла.

З відео наслідків "прильоту", яке опублікував президент України, можна побачити що удар, ймовірно, прийшовся по будівлі, яка розташована на території храма.

Тим часом, у Росії вибухнув стратегічний завод. Він виробляв оптичні прилади для військової техніки радянської, а потім і російської армії.

У Мелітополі окупанти відкрили університет: кого там навчатимуть. У Мелітополі росіяни захопили приміщення вузу і хочуть навчати там фсбшників та поліцаїв.

Польща спрямовує тисячі військових на кордон із Білоруссю: чи збільшилася загроза. А Польща направить до свого кордону з Білоруссю дві тисячі військовослужбовців – удвічі більше, ніж просила прикордонна служба.  Влада Польщі прийняла рішення перекинути до свого кордону з Білоруссю 2000 військовослужбовців, що вдвічі більше, ніж запрошено прикордонною службою, для припинення незаконних переходів та підтримки стабільності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини