Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетний удар по Чернігову: заява Міністерства оборони України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар по Чернігову: заява Міністерства оборони України

У телеграм-каналі Міністерства оборони України з'явилася лаконічна заява

19 серпня 2023, 21:59
Поділіться публікацією:

У відповідь на ракетний удар армії РФ по Чернігову, внаслідок якого загинуло семеро цивільних осіб та майже 140 поранено, МОУ зробило коротку заяву на своєму телеграм-каналі. Про це повідомляють "Коментарі".

Ракетний удар по Чернігову: заява Міністерства оборони України

Заява українського міністерства оборони

"Жорна нашої помсти мелють повільно... Але неухильно...", — сказано в лаконічній заяві.

"Пошуково-рятувальна операція завершена: 136 постраждалих внаслідок російського удару по центральній частині міста. 7 загиблих. 129 поранених, з яких 15 дітей та 15 працівників поліції. Щирі співчуття сім’ям загиблих. Сумуємо разом з вами", — заявив по завершенню пошукової операції міністр МВС Ігор Клименко.

Російський теракт прокоментував президент України Володимир Зеленський.

"Ось що таке сусідство з терористичною державою, ось проти чого ми об'єднуємо весь світ. Російська ракета потрапила прямо до центру міста, до нашого Чернігова. Площа, політехніка, театр. Звичайний суботній день, який Росія перетворила на день болю та втрат. Є загиблі, є поранені. Мої співчуття тим, хто втратив рідних", — написав глава держави. 

Напередодні удару в театрі була анонсована виставка дронів, на яку запрошували всіх бажаючих. Її проведення анонсували в соціальних мережах.

Тим часом, Медведєв закликав "знищити українську державу вщент". На тлі нещодавніх пропозицій союзника РФ Лукашенка про мирні переговори, які нібито йдуть від Росії, Дмитро Медведєв заявляє про намір "повного демонтажу української держави". 

У СБУ розповіли, як "втемну" використали російських контрабандистів. СБУ розкрила деталі підриву Кримського мосту восени 2022 року.

А в РФ помер російський артист, який виступав проти анексії Криму. Ігор Ясулович грав у "Діамантовій руці" та "Дванадцяти стільцях" .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 серпня 2023, 21:48

Саме тому що жорна повільні це і відбувається. Один випадок помсти на 10 злочинів. Враження таке що Зе ніби очікував, бо матеріалу для відосиків не вистачало. Це ж треба було додуматись виставку дронів анонсувати і в центрі міста проводити. Ще і релігійним фанатикам дозволили натовпом збиратись гроші попам нести. Ані фанатики ані попи не підуть на обмеження добровільно. В них разум мовчить, їх треба обмежувати примусово.


Новини