Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетні удари по Україні: Данілов звернувся до Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетні удари по Україні: Данілов звернувся до Кремля

Голова РНБО наголосив, що Росію не врятують жодні ракети

10 жовтня 2022, 17:03 comments1161
Поділіться публікацією:

Масований російський обстріл українських міст 10 жовтня викликав в громадян України презирство та лють, а не страх та бажання йти на переговори з країною — агресором. Про це заявив у Facebook секретар РНБО Олексій Данілов. 

Ракетні удари по Україні: Данілов звернувся до Кремля

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

Секретар РНБО емоційно відреагував на черговий злочин російських окупантів, заявивши, що він в українців викликає тільки лють і ненависть. 

"Кремль і російська банда! Своїми обстрілами ви викликаєте в нас тільки лють і презирство! Не страх, не бажання про щось домовлятися. Ви пробуджуєте в нас бажання нищити вас, терористів, де б ви не знаходилися — на вулицях і в бункерах, на морі і на суші", – написав Данілов.

Данілов переконаний, що РФ ніколи не зломити Україну. Окрім того, РФ не врятують ніякі ракети.

"Вам нас ніколи не зломити. А державу-терориста не врятують ніякі ракети, це тільки збільшує нашу жагу до перемоги і помсти!" –  заявив український політик.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чи ризикнуть тепер США навісити на Росію тавро держави-терориста. 9 жовтня президент України Володимир Зеленський вкотре закликав визнати Росію, яка завдає ракетних ударів по мирним містам, державою-терористом на всіх рівнях. Сьогоднішній ракетний терор лише затвердився у цій думці. Тим часом до Конгресу США внесли законопроекти про визнання РФ державою-спонсором тероризму, а також визнання її дій в Україні – геноцидом. Експерт Міжнародного інституту демократій, екс-командир 2-ї роти 24-го батальйону "Айдар" Євген Дикий вважає, що сьогодні шанси на визнання Росії державою-спонсором тероризму зросли. Хоча раніше, зазначає він, вони були не дуже високі. Тому що подібний крок викликав чималий опір – як із політичних, так із юридичних міркувань.

 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини