Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетні удари по Миколаєву – у вогні медустанови та житлові будинки: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетні удари по Миколаєву – у вогні медустанови та житлові будинки: подробиці (ФОТО)

На щастя, вдалося уникнути жертв, але є поранені

12 липня 2022, 09:07 comments1006
Поділіться публікацією:

Вночі та вранці Миколаївську область російські окупанти накрили ракетними ударами. Дісталося й самому Миколаєву. Вже відомо, що в обласному центрі вибухи сталися у медзакладах та житлових будинках. На місці працюю рятувальники та медики. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив голова Миколаївської ОВ Віталій Кім.

Ракетні удари по Миколаєву – у вогні медустанови та житлові будинки: подробиці (ФОТО)

Вибухи у Миколаєві. Фото: із відкритих джерел

Губернатор Миколаївщини розповів, що вранці регіон зазнав масованого удару окупантів. Наразі всі обставини уточнюються, але вже відомо про влучення, як мінімум до двох медичних закладів. Є напівзруйновані житлові будинки. На щастя, за інформацією на даний момент жертв вдалося уникнути, але за медичною допомогою звернулися чотири особи.

У Державній службі надзвичайних ситуацій показали перші кадри з місць ракетних ударів по Миколаєву.

Кім зазначив, увечері 11 липня та вранці 12 липня росіяни накрили вогнем Баштанський район. Обстріли зафіксовано у Широківській громаді. Попадання були переважного за межами населених пунктів та відкритими територіями. Постраждалих немає.

Триває обстріл сіл по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

Кім додав, що вчора, 11 липня, о 16:30 внаслідок обстрілу смт Першотравневе зазнало пошкоджень приватне сільське господарство, сільгосптехніка, житловий будинок. Постраждалих немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна знайшли виправдання удару по Тимчасовому Яру, де понад 20 убитих та безліч поранених.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Білому домі назвали стратегічний план Путіна, який тепер точно не досягти в Україні.

Ракетні удари по Миколаєву – у вогні медустанови та житлові будинки: подробиці (ФОТО) - фото 2
Ракетні удари по Миколаєву – у вогні медустанови та житлові будинки: подробиці (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини