Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетні удари по Кривому Рогу: скільки людей постраждало
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетні удари по Кривому Рогу: скільки людей постраждало

В Кривому Розі кількість загиблих внаслідок удару росіян зросла

13 березня 2024, 10:33
Поділіться публікацією:

Сьогодні вночі російські окупанти атакували Кривий Ріг. Внаслідок ракетного удару, загинуло четверо людей, 43 — поранених, з яких 12 — діти.

Ракетні удари по Кривому Рогу: скільки людей постраждало

Кількість жертв ракетного удару по Кривому Рогу зросла

Трагедія сталася у результаті "прямого влучання" по житловій дев'ятиповерхівці, а також інших об'єктах міста, серед яких — два десятки багатоповерхівок, освітні заклади, підприємство, адміністративна будівля, магазин та склад..

Сергій Лисак, очільник Дніпропетровської ОВА, зазначив, що серед поранених, які зараз перебувають у лікарнях, шестеро знаходяться у важкому стані, включаючи чотирьох дорослих та двох дітей. Ситуація вимагає максимальної зосередженості зусиль медичних працівників, аби врятувати кожне життя.

Андрій Єрмак, керівник Офісу президента, опублікував фотографії з місця подій, які демонструють велике полум'я, що охопило верхні поверхи дев'ятиповерхового будинку.

“Рідкісні потвори", — прокоментував він удар по місту.

Ракетні удари по Кривому Рогу: скільки людей постраждало  - фото 2
Ракетні удари по Кривому Рогу: скільки людей постраждало  - фото 3

За словами Олександра Вілкула з військової адміністрації міста, Кривий Ріг зазнав щонайменше трьох ракетних влучань. Окрім згаданого влучання у дев'ятиповерхівку, ще одна ракета пошкодила дах п'ятиповерхівки у Металургійному районі. Деталі третього влучання залишаються невідомими.

У відповідь на трагедію, у місті розгортається штаб допомоги постраждалим. Люди можуть звернутися по допомогу у розселенні, отриманні будівельних матеріалів для тимчасового закриття пошкоджених вікон та дверей. Державна служба надзвичайних ситуацій працює над ліквідацією пожеж, швидка медична допомога несе чергування без перерви.

Раніше “Коментарі” писали, що у ніч на суботу через атаку ворожих "Шахедів" в Одесі обвалилася частина багатоповерхівки: загинула одна людина, семеро отримали поранення. Під завалами можуть бути ще люди. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив мер Одеси Геннадій Труханов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини