Головна Новини Суспільство Війна з Росією Раду міністрів Криму перевели на дистанційну роботу: чого бояться окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Раду міністрів Криму перевели на дистанційну роботу: чого бояться окупанти

За інформацією "Атеш", Раду міністрів Криму перевели на дистанційну роботу

26 вересня 2023, 13:50 comments2386
Поділіться публікацією:

Окупаційна Рада міністрів тимчасово захопленого Криму тепер буде дистанційною. Причина цього – постійні удари ЗСУ на військові об'єкти російської армії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram партизанського руху "Атеш".

Раду міністрів Криму перевели на дистанційну роботу: чого бояться окупанти

Крим. Фото з відкритих джерел

За інформацією джерел "Атеш" із Сімферопольської районної окупаційної адміністрації, 95% співробітників так званої Ради міністрів Криму у Сімферополі переведено на віддалену роботу. Це стосується багатьох інших органів окупаційної адміністрації біля півострова.

Як зазначають партизани, окупанти чудово усвідомлюють невідворотність покарання за злочини. Безліч із них уже вивозить свої сім'ї за межі Криму.

"Такі дії демонструють реальну оцінку російської ППО та можливості утримання Криму самими окупантами. Це радикально відрізняється від їхніх заяв. Удари в Криму продовжаться, поки останній російський солдат не залишить українську територію", — зазначили в "Атеші".

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'являються подробиці удару українських повітряних сил штабу Чорноморського флоту в Севастополі 22 вересня. Керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов запевняє, що загинули щонайменше 9 людей, ще 16 отримали поранення. Під роздачу потрапили й російські генерали. Ліквідовано командувача Чорноморського флоту адмірала Соколова. А представники Сил спеціальних операцій ЗСУ уточнили, що на момент "прильоту" в штабі проходила нарада керівного складу Чорноморського флоту РФ. Про що говорить те, що відбувається? Чи можуть такі удари змусити Кремль йти на конструктивні переговори – чи змусити якусь із веж піти проти тих, хто хоче продовжувати війну? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини