Головна Новини Суспільство Війна з Росією Раби для окупантів. У захоплених регіонах комунальників змушують відмовлятися від зарплат
commentss НОВИНИ Всі новини

Раби для окупантів. У захоплених регіонах комунальників змушують відмовлятися від зарплат

Комунальникам на окупованих територіях запропонували забути про зарплати

сьогодні, 20:13
Поділіться публікацією:

На підприємствах тимчасово окупованого Запоріжжя колаборанти збирають заяви про відмову від заборгованості заробітної платні.

Раби для окупантів. У захоплених регіонах комунальників змушують відмовлятися від зарплат

РФ посилює репресії в окупації. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, керівники установ, які охоче пішли на співпрацю із ворогом, отримали таку вказівку від російської окупаційної влади. Йдеться про місто Бердянськ. Зокрема, про комунальні підприємства “Горліфт” та  “Бердянськ-вода”.

Зазначається, що люди почали масово звільнятися із муніципальних підприємств. У комунальних підприємствах на тимчасово окупованих територіях України й без цього критичний брак кадрів. Наприклад, колаборанти не можуть впорядкувати роботу громадського транспорту в тимчасово окупованому Донецьку. У місті на лінії виходить заледве третина автобусів, тролейбусів і трамваїв. Усе через брак водіїв, яких масово мобілізували до лав армії РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники за останню добу просунулися на захід від Вугледара та вийшли на трасу, яка веде до Богоявленки, випливає із карти військового пабліка Deep State. Судячи з карти Deep State, наразі сполучення з Вугледаром фізично не перерізане, але в самому місті ворог вже захопив південно-східні квартали.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники планують у найближчі дні посилити штурмові дії на Запорізькому напрямку, заявив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин. За його словами, ворог накопичує особовий склад і техніку у районі Приютного. "Є тенденція, що ситуація в Запорізькій області буде загострюватися. За минулу добу вже було п'ять штурмів. Ми спостерігаємо тенденцію, що кількість штурмів буде збільшуватися. За інформацією нашої розвідки, ворог збирає особовий склад штурмових груп у районі Приютного", — заявив Владислав Волошин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини