Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путні хоче уникнути минулорічною ганьби. Про що говорить ситуація на Бахмутському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Путні хоче уникнути минулорічною ганьби. Про що говорить ситуація на Бахмутському напрямку

Російський диктатор Володимир Путін хоче, щоб ситуація, яка мала місце минулого року на 9 травня, більше не повторилася. Про це в ефірі 24 каналу сказав голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко

15 квітня 2024, 17:11
Поділіться публікацією:

Ситуація на фронті в Україні залишається складною, особливо на Бахмутському напрямку, відзначив Іван Тимочко.

Путні хоче уникнути минулорічною ганьби. Про що говорить ситуація на Бахмутському напрямку

Володимир Путін

За його словами, все, що зараз відбувається на фронті, потрібно розглядати в контексті ворожої стратегічної операції, головна мета якої взяти під контроль всю Донецьку область.

Тобто, підкреслює експерт, зараз ціллю номер №1 для окупантів є захоплення населеного пункту Часів Яр. Якщо загарбники зможуть взяти його під контроль, то для них розшириться плацдарм наступу на Костянтинівку, Слов'янськ, Краматорськ, Дружківку.

В цьому контексті Тимочко радить ще й не ігнорувати політичний аспект цієї ситуації. За його словами, кремлівський диктатор Володимир Путін більше не хоче повторювати ту ганьбу, яка сталася з ним минулого року, коли країна-агресор відзначала 9 травня.

У той час, нагадав експерт, ситуація на фронті була кволою, агресор не мав суттєвих успіхів, саме тому, кремлівський диктатор не мав, чим хвалитися перед своїми громадянами.

"Тоді обійшлися загальними фразами, посиділи та розбіглися",
— відзначив Тимочко.

За його словами, тепер диктатор хоче, щоб його загарбницькі війська досягли успіхів на фронті в Україні, щоб він міг помпезно відсвяткувати 9 травня та перенести цей успіх на день своєї інавгурації.

При цьому Тимочко не виключив, що кремлівський диктатор таки має план із посилення мобілізації в Росії і для цього теж потрібно електорату продемонструвати якійсь успіхи на фронті.

Як каже експерт, що ситуація в Україні і виконання мрій кривавого диктатора залежать від Заходу, а саме від того, як швидко він зможе надати Силам оборони необхідну допомогу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін доручив своїй армії захопити Часів Яр до 9 травня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини