Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путіну продовжують брехати про війну в Україні, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну продовжують брехати про війну в Україні, – ЗМІ

Оточення Путіна приховує правду від ситуації на війні проти України

24 грудня 2022, 08:40
Поділіться публікацією:

Неправдиву інформацію про війну в Україні отримує не лише російське суспільство, а й сам президент Росії Путін. Оточення російського диктатора постійно дезінформує його про ситуацію на фронті в Україні. Таким чином Путін залишається відрізаним від справжньої картини війни в Україні та поганих новин. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "The Wall Street Journal".

Путіну продовжують брехати про війну в Україні, – ЗМІ

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Журналісти видання провели інтерв'ю з людьми, які близькі до оточення Путіна, а також із представниками спецслужб як на Заході, так і в Росії.

За підсумками розмов зі своїми джерелами журналісти видання склали враження, що російський президент має "дуже обмежене уявлення про реальний стан речей", яке стосується війни в Україні.                                                                          

WSJ пише, що щоранку Путін отримує письмове зведення з фронту, в якому акцент завжди робиться на успіхах, а невдачі згладжуються. Крім того, у таких зведеннях інколи застаріла на кілька днів інформація, оскільки перед тим, як потрапити до Путіна, вона проходить через фільтри ФСБ, Ради безпеки та особисто його голови Миколи Патрушева.

Як зазначає видання, останнім часом Путін почав "трохи більше цікавитися реальною картиною війни", проте "він, як і раніше, оточений адміністрацією, яка підтримує в ньому переконаність, що Росія переможе, незважаючи на всі людські та економічні втрати".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін впав в істерику: в Інституті вивчення війни (ISW) розповіли, яке рішення Заходу розлютило диктатора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини