Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путіну на замітку: Генштаб назвав втрати РФ від початку операції у Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну на замітку: Генштаб назвав втрати РФ від початку операції у Курській області

РФ втратила у Курській області майже 18 тисяч військових

сьогодні, 12:54
Поділіться публікацією:

Українські захисники оновили дані, назвавши втрати російських вояків у Курській області. Зокрема, ЗСУ вдалося взяти в полон понад 700 російських військових. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Путіну на замітку: Генштаб назвав втрати РФ від початку операції у Курській області

Втрати росіян. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що з початку Курської операції Росія втратила 17819 військових, серед них: безповоротні — 6662; санітарні — 10446; полонені — 711.

Крім того, українські військові знищили 45 танків, 256 ББМ, 565 одиниць автомобільної техніки, 99 артсистем, 5 РСЗВ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін навмисне завищує статистику втрат ЗСУ у Курській області, щоб виправдати нездатність силами своїх військових відновити контроль над усім регіоном. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни.

Американські аналітики зазначають, що Путін перебільшує прогрес Росії в Курській області, ймовірно, намагаючись запевнити вітчизняну аудиторію у спроможності російських військових "придушити" вторгнення України до російської області.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські десантники показали так звану "дорогу смерті" у Курській області. Дорога усіяна знищеною російською технікою. Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ у Facebook.

Відео знято бійцями 82-ї окремої десантно-штурмової Буковинської бригади ДШВ.

Це дорога між населеними пунктами Снагость – Зелений Шлях. Її довжина становить 14 кілометрів. Росіяни називають шлях "дорогої смерті", оскільки саме там українські захисники знищили десятки одиниць техніки РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини