Путіну доповіли про випробування "головної зброї"

Російським школярам промиватимуть мізки за допомогою нових підручників історії

У Росії тестується єдиний підручник історії для старших класів, який розповість путінську версію причин війни в Україні. Її, як і раніше, у підручнику будуть називати "спеціальною військовою операцією". Про це повідомляють "Коментарі".

Так, на нараді за участю Володимира Путіна міністр освіти Росії Сергій Кравцов розповів, що новий підручник історії для 10-х та 11-х класів поєднає в собі історію Росії та загальну історію. Третина підручника для 10-го класу буде присвячена "Великій Вітчизняній війні". А в підручнику для 11-х класів окремо оповідається, у потрібному для Путіна ключі, про причини та перебіг війни в Україні, про анексію Криму, а також "про подвиг нових наших героїв Вітчизни".

"Наша головна зброя - якісна історична освіта", - заявив Кравцов.

Російський міністр зазначив, що з 1 вересня за цим підручником навчатимуться всі 11-класники Росії - 650 тисяч осіб.

Нагадаємо, що Путін не раз робив лжеісторичні заяви про те, що "Україну вигадав Ленін", передавши їй "історичні землі Росії".

Тим часом, Папа Римський розкритикував Європу через війну в Україні: що обурило понтифіка. Папа Римський розкритикував Європу за нестачу "креативу" для врегулювання війни в Україні.

У Зеленського назвали винних у тому, що Путін і надалі шантажуватиме світ голодом. Михайло Подоляк розкритикував реакцію миру на припинення РФ зернової угоди.

А окупанти визнали одну перевагу ЗСУ під час контрнаступу. Творець і командир рашистської бригади "Схід" Олександр Ходаковський, який зрадив присягу Україні, є активним блогером і розповів про успіхи ЗСУ.