Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путіна попросили помилувати вбивць американця, оскільки РФ воює із США
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна попросили помилувати вбивць американця, оскільки РФ воює із США

Дружини вбивць американця Рассела Бентлі вважають свавіллям те, що їх чоловіків затримали і хочуть покарати

26 червня 2024, 20:28
Поділіться публікацією:

Дружини російських військових, які вбили американського добровольця Рассела Бентлі (Техас), який воював за "ДНР", записали звернення до кремлівського диктатора Володимира Путіна, в якому попросили не карати їх чоловіків за це.

Путіна попросили помилувати вбивць американця, оскільки РФ воює із США

Расел Бентлі

Зокрема, одна з дружин зі сльозами на очах заявила, що коли прийшла Росія всі думали, що будуть якісь порядки та закони, а в результаті всі живуть із ще більшим беззаконням.

"Хочу звернеться до Володимира Путіна з тим, що у нас відбувається беззаконня. Був приліт, під час прильоту якось у нас опинився на місці прильоту американець. Він розмовляв англійською, розмахував зброєю, наші хлопці його затримали. Тепер із незрозумілих причин їх посадили. Скажіть будь ласка, чому через країну, яка з нами ворогує, ми повинні втрачати наших чоловіків", — заявила жінка.

Тобто, кажи журналіст Денис Казанський, вони визнали, що їхні чоловіки справді затримали Рассела Бентлі.

"Але при цьому заявляють, що вбивць не можна садити до в'язниці через країну, яка ворогує з Росією. Тобто вбили американця – і добре. Він же із США. Це феєрія. Навіть не знаю, що тут можна додати. Вбивць до речі довго не шукали. Але після резонансу все ж таки заарештували. І ось тепер їхні дружини просять їх просто відпустити", — зазначив у Телеграмі Казанський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські блогери похвалилися тим, що відправили "на підвал" дівчину через те, що вона заговорила з ними українською мовою. Вони влаштували провокацію у Бердянську, купили авто на українських номерах та приїхали на заправку. Там дівчина звернулася до них українською мовою, чим викликала обурення і як результат помста з боку росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини