Путін зробив заяву про війну

Під час зустрічі зі школярами глава Росії заявив про "непереможність" Росії, обґрунтувавши це історією своєї родини

Під час зустрічі 1 вересня зі школярами "у майстерні управління "Сенеж" Володимир Путін заявив, у черговий раз, про непереможність Росії. Такий висновок він зробив із прочитання листа свого діда, тверського селянина, до сина. Про це повідомляють "Коментарі".

"Коли прочитав наказ мого діда синові, я зрозумів чому ми перемогли у Великій Вітчизняній війні. Перемогти такий народ, з таким настроєм неможливо. Ми абсолютно були непереможними і зараз таким є", - заявив Володимир Путін школярам.

– Ось тільки одна замальовка з історії сім'ї, а таких сімей у нас переважна більшість, – додав глава Росії.

Нагадаємо, що під час Другої світової війни в лавах "Робітничо-селянської червоної армії" боролися представники всіх народів Радянського Союзу, зокрема й українці. Відповідаючи на запитання, чи зміг перемогти СРСР у "Великої Вітчизняної війні" без допомоги України, 2010 року Путін заявляв, що росіяни все одно перемогли б і без підтримки українців.

"Тепер щодо наших відносин з Україною. Я дозволю з вами не погодитися, коли ви зараз сказали, що якби ми були поділені, ми не перемогли б у війні. Ми все одно б перемогли, тому що ми країна переможців", - заявив тоді Путін, відповідаючи на запитання одного із росіян.

Тим часом, Зеленський назвав ще один шлях деокупації Криму. За словами президента України, без повернення територій Донбасу та Криму сталого миру в Україні не буде.

Данилов розповів, коли оприлюднять імена лікарів та ухилянтів, які ускладнюють мобілізацію.

А PepsiCo та Mars внесли до переліку міжнародних спонсорів війни: у чому причина.