Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін зробив заяву про просування російських військ на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив заяву про просування російських військ на Донбасі

Кремлівський диктатор Путін розповів про те, що нібито окупаційні війська просуваються з великою швидкістю на Донбасі

2 вересня 2024, 14:46 comments1086
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін вкотре збрехав, коли коментував ситуацію на Донеччині та просування російських окупаційних військ там.

Путін зробив заяву про просування російських військ на Донбасі

Володимир Путін

Він заявив, що ЗСУ ставили завдання зупинити просування російських військ на Донбасі, але нібито у них нічого не вийшло.

"Головного завдання, яке противник ставив перед собою, — зупинити наш наступ на Донбасі — вони не досягли. Більше того, тепер йдеться не про те, щоб рухатися 200, 300 м вперед", — заявив Путін.

За його словами, армія загарбників нібито таких темпів просування вже давно не мала.

"Таких темпів наступу на Донбасі у нас давно не було: російські збройні сили ставлять під контроль уже території не по 200-300 м, а квадратними кілометрами", — збрехав кремлівський диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що російські окупанти брешуть про те, що вони вже захопили Годинник Яр, Покровськ та інші міста на Донеччині. Хоча ця інформація не має нічого спільного із реальністю. Як зазначають експерти, річ у тому, що росіяни завжди супроводжують активні бойові дії інформаційними кампаніями у західних медіа. За їхніми словами, саме тому дуже важливо не впадати в паніку та користуватися лише перевіреними, офіційними джерелами інформації.

Втім, ситуація на Донбасі все ж таки важка. Тривають пекельні бої на Покровському напрямі. Окупанти намагаються просунутися до міста Покровськ та взяти його під контроль. Але поки що безуспішно. Втім, аналітики вважають, що зараз росіяни кидають усі сили на Покровський напрямок, але незабаром резерви у них закінчаться і наступні теми знизяться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини