Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін зробив нову заяву, чому почав війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив нову заяву, чому почав війну в Україні

Володимир Путін заявив, що став на "захист" жителів Донбасу, тому почав війну в Україні, де загинули десятки тисяч людей.

6 травня 2024, 16:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін, який після перемоги на так званих президентських виборах, готується до нового терміну на чолі РФ, розповів, чому почав війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін зробив нову заяву, чому почав війну в Україні

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час зустрічі з урядовцями напередодні інавгурації, яка запланована на 7 травня, Володимир Путін вкотре заявив пропагандистські тези, якими виправдовує війну в Україні. За словами російського диктатора, він вирішив почати повномасштабну війну в Україні через "знущання Києва над жителями Донбасу".

"Після восьми років знущань Києва над жителями Донбасу Росії довелося вжити заходів щодо захисту людей збройним шляхом", — цинічно заявив Путін.

Також російський президент заявив, що під час правління нинішнього уряду Росія шукала відповіді на історичні виклики і, за словами Путіна, "успішно їх долала". 

Зазначимо, що за даними Генштабу ЗСУ "захист" Путіна" сягає понад 475 тис. втрат серед особового складу РФ. Крім того, Росія втратила тисячі танків, бронеавтомобілів та іншої військової техніки, а також стала країною проти якої ввели найбільшу кількість санкцій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що першими двома країнами, які офіційно оголосили про бойкотування інавгурації Путіна стала Чехія та Естонія. Очільник МЗС Естонії вказав, що для його країни "немислима" присутність естонських дипломатів на інавгурації російського диктатора. Згодом до їх заяв приєдналась Німеччина, де пояснили, що представників ФРН не буде на політичному заході в РФ, адже Берлін не визнає президентські вибори в Росії.

Також "Коментарі" писали про огидний подарунок, який Володимир Путін подарував своєму італійському другу Сільвіо Берлусконі. Під час полювання російський диктатор вбив оленя, розчленував його та вийняв серце, яке і стало подарунком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини