Головна Новини Суспільство таблоїд Путін подарував Берлусконі несподіваний подарунок: італійського політика від цього знудило
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін подарував Берлусконі несподіваний подарунок: італійського політика від цього знудило

Російський диктатор Володимир Путін під час полювання зробив своєму другу Сільвіо Берлусконі огидний подарунок.

6 травня 2024, 15:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній сенатор від партії Берлусконі "Вперед Італіє" Фабріціо Чіккітто поділився раніше невідомою історією про несподіваний подарунок від президента Росії Володимира Путіна. За його словами, російський диктатор подарував Сільвіо Берлусконі серце щойно вбитої тварини.

Путін подарував Берлусконі несподіваний подарунок: італійського політика від цього знудило

Сільвіо Берлусконі та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Фабріціо Чіккітто розповів виданню Corriere della Sera, що Володимир Путін запросив колишнього прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі на полювання до Росії у 2013 році. Берлусконі, який за словами Чіккіто ніколи не був на полюванні, погодився приїхати до свого друга.

Як тільки вони прийшли до лісу, російський диктатор вручив Берлусконі рушницю, і вони разом пішли по снігу шукати своїх жертв. Коли Путін помітив двох оленів, то закликав Берлусконі прицілитися та зробити постріл. Однак італійський політик відмовився. Натомість Путін застрелив обох оленів.

Далі Путін з ножем у руках пішов до вбитого оленя, розрізав його грудну клітину та витягнув серце. Російський диктатор наказав своїм слугам покласти серце перед Берлусконі зазначивши, що це буде особлива страва. Як розповів Фабріціо Чіккітто, Берлусконі сховався за деревом, де блював від побаченого.

Зазначимо, що Берлусконі, який тричі був прем'єр-міністром Італії неодноразово хвалив Путіна, зокрема політик визнав результати "референдуму" в Криму у  2014 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Мілані на 87-му році життя помер Сільвіо Берлусконі. На смерть свого друга відреагував російський диктатор Володимир Путін.

Також "Коментарі" писали, що перші дві країни відмовились їхати на інавгурацію Путіна в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини