Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін зазнав "смертельного удару", - генерал США
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зазнав "смертельного удару", - генерал США

Американський генерал вважає, що останні події в Росії стали критичними для Путіна та його режиму.

25 червня 2023, 11:00 comments1329
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Бунт засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина завдав "смертельного удару" по президенту Росії Володимирі Путіну, вважає генерал армії США у відставці Пітер Цвак. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Путін зазнав "смертельного удару", - генерал США

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Американський генерал стверджує, що попри угоду між Пригожиним та Путіним, яка була укладена за допомогою білоруського диктатора Олександра Лукашенка, путінський режим отримав значний поштовх до свого знищення.

"Те, що зробив Пригожин, розділив росіян, змусив їх публічно сваритися... Я вважаю, що це смертельний удар по Путіну та його режиму", — вказує Пітер Цвак.

На його думку, війна в Україні сприяє одразу двом екзистенційним битвам у Росії.

"Одна — життєздатність виживання, існування вільнодумної української держави. Інша — всередині Кремля та життєздатність режиму Путіна", — вважає генерал армії США у відставці.

Цвак говорить, що заяви Пригожина про помилкове вторгнення в Україну вплинули на російське суспільство. Тепер ця інформація все більше руйнує "брехливий захист Путіна".

Раніше портал "Коментарі" зібрав думки експертів щодо бунту Євгена Пригожина та який він матиме вплив на Росію та Путіна.

Також "Коментарі" писали про заяви Дональда Трампа, який вважає, що Китай може скористатись нестабільною ситуацією в Росії та захопити частину її територій. За словами колишнього президента США далі ситуація "може бути набагато гіршою" для Росії. Один з конкурентів Трамп на виборах президента США назвав Росію "паперовим тигром", що означає щось грізне, однак по своїй суті зовсім не страшне.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 червня 2023, 10:14

Зараз стада юдеїв з усіх сторін будуть виправдовувати українських корумпованих хайполовів які профукали шанс. Такий шанс буває один на кілька десятиліть. До 2050 року шансу не буде це 100%. Гниле дерево не дає плодів. Щоб мати успіх треба терміново, зараз проводити реформи і віру повертати справжню. Ту, яку зрадили заради православної секти. А поки чернь знов буде задоволена тільки бідосиками.


Новини