Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін заявив, що не вірив у війну проти України: назвав причини початку військового конфлікту
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що не вірив у війну проти України: назвав причини початку військового конфлікту

Володимир Путін назвав причини, які стали ключовими факторами для початку війни в Україні.

19 листопада 2023, 10:25 comments3194
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін розповів, що, на його думку, змінило ситуацію та призвело до війни в Україні. Російський президент стверджує, що до 2014 року не міг повірити у те, що в Україні буде війна.

Путін заявив, що не вірив у війну проти України: назвав причини початку військового конфлікту

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін на Культурному форумі в Санкт-Петербурзі розповів про війну в Україні. Російський президент висловив чергову пропагандистську тезу та сказав, що ключову роль у початку війни відіграли "соціальні настрої та почуття ідентичності мешканців спірних територій". За словами Путіна, він до 2014 року нібито не вірив у можливість війни в Україні.

"До 2014 року я навіть уявити не міг, що можливий такий конфлікт між Росією та Україною", — сказав Путін та додав, що якби йому сказали до 14 року про такий конфлікт, він би відповів: "Ви що з глузду з'їхали?".

Уривок з виступу Путіна зі словами, що він не міг уявити війну в Україні опублікував радник глави МВС України Антон Геращенко, який у дописі запитав, чи Путін часом не є божевільним.

Крім того, Путін заявив, що "багато інших освічених, компетентних і талановитих людей" в Росії не думали вирішувати конфлікт силою. За його словами такі люди мали свою точку зору, однак "не розуміли, що відбувається".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Шольц назвав перший крок, який повинен зробити Путін для миру в Україні.

Також "Коментарі" писали про російську пропагандистку Маргариту Симоньян, яка цинічно пояснила, чому Росія напала на Україну. За її словами у цій ситуації російський народ повинен дякувати президенту РФ Володимиру Путіну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини