Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін заявив про російські "Кинджали" над Чорним морем: у ЗСУ розповіли, чим це загрожує
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив про російські "Кинджали" над Чорним морем: у ЗСУ розповіли, чим це загрожує

Країни НАТО можуть посилати свої винищувачі на перехоплення

18 жовтня 2023, 20:55
Поділіться публікацією:

Обіцянка російського президента Путіна про  здійснення  патрулювання російськими літаками  МіГ-31К із "Кинджалами" в нейтральній зоні  Чорного моря посилить напругу  в регіоні. Але така ситуація  не несе ніяких змін для України.

Путін заявив про російські "Кинджали" над Чорним морем: у ЗСУ розповіли, чим це загрожує

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це  сказав  спікер Повітряних сил полковник Юрій Ігнат,  інформує  "Українська правда". Як він стверджує, РФ  і так  погрожує Україні  різними видами озброєння. "Для України нова заява агресора особливо нічого не змінює. А заяву схибленого диктатора хай краще прокоментував би його прессекретар", — заявляє Юрій Ігнат.

Як він продовжив, наявні характеристики аеробалістичної ракети Х-47 "Кинджал" дають можливість РФ  запускати її  на територію України як із північного, так і зі східного напрямків, чорноморська  акваторія — це лише ще один напрямок

Далі   спікер Повітряних сил  зазначив, що, очевидно, ці  путінські погрози більше стосуються країн НАТО, які потенційно можуть  потрапити  в зону ураження "Кинджалів". Це — чергова "путінська страшилка".  

При цьому, країни-партнери ймовірно підіймуть у повітря свої винищувачі, щоб   перехопити російські  МіГи  на  нейтральному повітряному просторі в Чорному морі.

Ще Юрій Ігнат  не виключає, що  з початком цих польотів повітряні тривоги в Україні звучатимуть частіше. Він замітив, що при  отриманні інформації про зліт в повітря  російського винищувача  з "Кинджалом" вмикається повітряна тривога.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін відреагував на поставки ракет ATACMS для України. Президент Росії Володимир Путін відреагував на поставки ракет ATACMS для України від США. Російський диктатор назвав такі дії помилкою Сполучених Штатів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини