Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін зациклений на Покровську: чому заради нього готовий відмовитися від Курщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зациклений на Покровську: чому заради нього готовий відмовитися від Курщини

Покровський напрямок важливіший для Путіна навіть за життя його народу

27 серпня 2024, 18:59 comments1046
Поділіться публікацією:

Російське військове командування продовжує перекидати війська з різних напрямків на Курщину, однак Покровський напрямок залишається під пильною увагою російських військових, заявив в ефірі Freedom політолог Ігор Петренко.

Путін зациклений на Покровську: чому заради нього готовий відмовитися від Курщини

Володимир Путін

При цьому експерт підкреслив, що Росія не може дозволити собі відмовитися від атак на Покровському напрямку, оскільки перед нею стоїть завдання виходу на кордони Донецької та Луганської областей. Хоча досягнення цієї мети здається дуже далеким, навіть якщо російські сили будуть постійно наближатися до Покровська. За його словами, цей напрямок є для кремлівського диктатора Володимира Путіна важливішим, ніж безпека його громадян.

"Росія не хоче опинятися від атаки на Покровському напрямку, оскільки стоїть питання виходу на кордони Донецької та Луганської областей. Хоча до виходу на кордони Донецької області ще дуже-дуже довго, навіть якщо вони будуть наближатися до Покровська постійно. Він набагато важливіший для Путіна, ніж безпека його громадян”, — підкреслив експерт.

Політолог також висловив думку, що перекидання російських військ із менш активних ділянок фронту до Курської області може призвести до поступового наростання інтенсивності бойових дій на цих напрямках.

Окремо Петренко наголосив на тому, що Путін не впевнений, кому з військових можна довіряти. Він зазначив, що введення режиму контртерористичної операції та призначення на керівну посаду у Курській області Дюміна, колишнього охоронця Путіна і губернатора, якому Путін довіряє більше, ніж військовим та ФСБ, свідчить про слабкість російського режиму.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що окупанти просуваються на Покровському напрямку. За словами експертів протягом доби ЗСУ втратять місто, від якого до Покровська "рукою подати".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини