Головна Новини Суспільство Війна з Росією Місто буде втрачено протягом наступної доби: звідти до Покровська «рукою подати»
commentss НОВИНИ Всі новини

Місто буде втрачено протягом наступної доби: звідти до Покровська «рукою подати»

Окупанти просуваються на Покровському напрямку і захоплять місто, яке могло б тримати оборону ще довгий час

27 серпня 2024, 17:48 comments3089
Поділіться публікацією:

Перші штурмові підрозділи російських окупаційних військ вийшли до залізничної станції у Новогродівці, заявив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко. На його думку, наступним етапом для окупантів стануть терикони шахти "Новогродівська".

Місто буде втрачено протягом наступної доби: звідти до Покровська «рукою подати»

Війна в Україні

"А за ними... А за ними Покровськ, за 10 км по прямій", — зазначив експерт.

При цьому він нагадав, що йдеться про крайню межу, де можна зупинити ворога.

"Між тим, місто, яке могло б тримати оборону кілька місяців, мабуть, буде повністю взяте під контроль окупаційними військами протягом наступної доби. Перші штурмові дії на околицях Новогродівки розпочалися 21 серпня. Просування за "залізницею" за неповний тиждень у окупаційних військ склало 3,5 км", — заявив Коваленко.

Експерт підкреслив, що штурмові дії в районі залізниці противнику завжди давалися важко і ця штучна перешкода порівнянна з природними, на кшталт річок і водойм, але тільки не цього разу.

"І справа не в тому, що Новогродівку штурмують добірні фахівці окупаційних військ, нічого подібного. І проблема не в наших воїнах, які тримають там позиції настільки, наскільки це можливо. Проблема іншого характеру, про яку все голосніше починають говорити ті, хто на відміну від мене, цивільної особи, має на це більше прав. Головне – прислухатися. Однак втрата Новогродівки у нинішніх реаліях це не варіативність, а неминучий факт", — заявив Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що на думку Коваленка, на фронті зараз відбувається тотальний провал оборони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини