Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін визначив пріоритетну область для захоплення, щоб потім вийти на переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін визначив пріоритетну область для захоплення, щоб потім вийти на переговори

Кремлівський диктатор хоче захопити всю Донецьку область, а після цього вийти на так звані мирні переговори

28 червня 2024, 20:57 comments4312
Поділіться публікацією:

Донецький напрямок залишається пріоритетним для російської армії. Складна ситуація наразі спостерігається у напрямку Часового Яру, повідомив голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко під час телемарафону.

Путін визначив пріоритетну область для захоплення, щоб потім вийти на переговори

Війна в Україні

Він зазначив, що українські військові змушені вести бої в складних умовах у напрямках Вугледара та Покровська, оскільки загарбники намагаються будь-якими засобами досягти адмінкордонів Донеччини.

За словами військового, кремлівський диктатор Володимир Путін сподівається, що російські війська зможуть захопити Донецьку область. Це дозволило б йому хоч якось виправдати свою так звану "спеціальну військову операцію", заявивши про досягнення однієї з цілей. Це дало б йому можливість робити паузи у війні або виходити на переговори, підкреслив військовий.

Тимочко також додав, що для досягнення цієї мети російським військам необхідно вести максимально агресивні атаки, щоб прорвати українську оборону.

Він вважає, що російський диктатор прагне стати учасником переговорів на другому Глобальному саміті миру.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що капітан першого рангу запасу ВМС України Павло Лакійчук повідомив, що російські війська просунулися на Старомихайлівському напрямку фронту на двох ділянках, а на Куп'янсько-Лиманському напрямку тривають важкі бої. Водночас на Харківському напрямку ЗСУ перехоплюють ініціативу. Також відомо, що непроста ситуація склалася і на Торецькому напрямку. За прогнозами там за кілька днів окупанти можуть зайти у місто та почати вуличні бої. Ймовірно, такій дії відбудуться десь за тиждень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини