Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін вирішив поберегти росіян: найманців із яких країн Кремль тепер відправлятиме на війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вирішив поберегти росіян: найманців із яких країн Кремль тепер відправлятиме на війну

За інформацією ЦНС, росіяни планують підготувати для війни проти України найманців із Африки

25 грудня 2023, 16:24
Поділіться публікацією:

Російські окупанти готують експедицію до Африки для пошуку та підготовки найманців для участі у війні проти України. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

Путін вирішив поберегти росіян: найманців із яких країн Кремль тепер відправлятиме на війну

Росіяни в Африці вербуватимуть людей на війну з Україною

Зазначається, що росіяни проводять рекрутингову кампанію в Курській області, де очікують набрати від 50 до 100 солдатів та офіцерів для наповнення так званого "Африканського корпусу". Його створюють як заміну найманцям ПВК "Вагнера", які діяли в Африці, але були відправлені на війну в Україні.

Розширення цього контингенту планується на території Буркіна-Фасо, а основним видом їхньої діяльності буде підготовка та перепідготовка нових хвиль місцевих найманців для відправлення на війну проти України.

Варто нагадати, що російський диктатор Володимир Путін минулого року підписав указ, який дозволяє іноземцям, які записалися на службу в російську армію, отримувати громадянство у прискореному порядку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ближче до кінця року все більше західних видань виходять із негативними для України статтями у ракурсі наших військових підсумків-2023 та перспектив на 2024-й. Чергова нещодавно вийшла до The New York Times. Там констатується, що Росія перехоплює ініціативу на фронті за рахунок переваги у живій силі. І нагадується, що відбувається це на тлі політичної боротьби як у США, так і в Європі, пов'язаній із подальшою військовою допомогою Києву. Найчастіше критикуються результати українського літньо-осіннього контрнаступу. Тим часом, колишній головнокомандувач армією США в Європі генерал Бен Ходжес вважає, що самі західні партнери України винні в невдалих результатах контрнаступу ЗСУ, тому що не надали нам всієї необхідної зброї, зокрема літаків. Своїм баченням військових підсумків року із порталом "Коментарі" поділилися експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини