Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін виділив на війну вдвічі більше, ніж Україна отримає від союзників: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін виділив на війну вдвічі більше, ніж Україна отримає від союзників: подробиці

Російська журналістка Юлія Латиніна заявила, що у 2024 році президент РФ Володимир Путін планує витратити близько 110 мільярдів доларів на війну проти України.

13 листопада 2023, 16:50
Поділіться публікацією:

Західні санкції не зруйнували Росію. Більше того, зараз очевидно, що економіка агресора відновлюється набагато швидше, ніж передбачалося. Таку думку висловила опозиційна російська журналістка Юлія Латиніна, зазначивши, що у 2024 році президент РФ Володимир Путін планує витратити близько 110 мільярдів доларів на війну проти України, повідомляє The Hill.

Путін виділив на війну вдвічі більше, ніж Україна отримає від союзників: подробиці

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Західні санкції не зруйнували економіку Росії, а, швидше, змінили її становище. Нафта, яка колись продавалася до Європи, тепер вирушає до Китаю та Індії через флот "танкерів-примар"". нафти. Путін планує витратити близько 110 мільярдів доларів на війну у 2024 році, і це лише відкрита частина бюджету. Україні пощастить, якщо вона отримає 60 мільярдів доларів від усіх своїх союзників разом узятих", — зазначає Юлія Латиніна.

Як йдеться у матеріалі, економіка агресора переживає етап відновлення. Орієнтований на Захід креативний клас у великих містах перебуває у важкому становищі, але багато інших верств українського суспільства живуть краще. Бідняки з жебраків російських регіонів вперше заробляють добрі гроші, вступаючи до армії. Якщо їх уб'ють, їхні сім'ї отримають гроші, про які вони не мріяли. Зарплати на військових заводах зросли, та й звичайні зарплати теж виросли через нестачу робочої сили, стверджує Латинана, зазначивши, що це "свого роду військове кейнсіанство".

Читайте також на порталі "Коментарі" — як Україна підготувалася до ударів по енергосистемі: чого чекає на РФ.                                                           




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини