Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін уже готовий, а чи готова Європа: Зеленський розкрив плани диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін уже готовий, а чи готова Європа: Зеленський розкрив плани диктатора

Президент України вважає, що Путін та схожі на нього диктатори можуть розділити світ

16 вересня 2024, 09:20
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін і такі ж, як він авторитарні лідери, готуються провести розділ світу. Російський диктатор та інші з ним готові до цього кроку. Це станеться, якщо Європа та інші країни не житимуть у єдності і не дадуть жорсткої відсічі таким намірам. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю каналу "CNN" зробив президент України Володимир Зеленський.

Путін уже готовий, а чи готова Європа: Зеленський розкрив плани диктатора

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Український лідер зазначив, що "війна змінила всіх нас", і найважливіше, на його думку, щоб ця війна могла змінити Європу та світ.

"Вони повинні розуміти, що війна близька. Інакше, якщо вона не змінить Європу і світ, якщо світ цього не зрозуміє — що ми повинні жити в єдності — інакше Путін або схожі на нього хлопці, ви знаєте їх, можуть поділити світ і Тому я сподіваюся, що ця війна змінила свідомість людей, і змінила свідомість лідерів світових країн", – висловився Зеленський.

В інтерв'ю президент наполягав, що Україна має отримати необхідну свободу у використанні західної зброї та має отримати вигідні позиції на полі бою, щоб мати сильні позиції на потенційних переговорах із Росією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський заявив, що план перемоги над Росією має чотири основні пункти та один додатковий. За словами Зеленського, він зустрінеться із президентом США Джо Байденом та кандидатами у президенти, щоб поділитися планом перемоги України у війні проти Росії.

Володимир Зеленський в інтерв'ю CNN розповів про деякі подробиці плану перемоги України. За словами президента, він підготував пункти, які стануть основою цього плану.

"Чотири з них – основні пункти. Плюс один, який нам потрібен після війни… Мова про безпеку, про геополітичне місце України, про дуже сильну військову підтримку, яка має бути доступна для нас, про рішення щодо економічної підтримки. Але я думаю, що це головне – ми готові", – сказав Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини