Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін ударом по дитячій лікарні послав сигнал Китаю та Індії: про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін ударом по дитячій лікарні послав сигнал Китаю та Індії: про що мова

Путін ударом по дитячій лікарні надіслав низку меседжів

9 липня 2024, 11:52 comments10899
Поділіться публікацією:

Російській терористи вдарили ракетою Х-101 по дитячій лікарні "Охматдит". На думку члена Українського центру Міжнародного ПЕН-клубу Олексія Панича, такими діями кремлівський диктатор Володимир Путін надіслав низку меседжів, в тому числі Китаю та Індії.

Путін ударом по дитячій лікарні послав сигнал Китаю та Індії: про що мова

Удар по лікарні "Охматдит"

"Очільникам Китаю, Індії та решти країн "не Заходу": дружити треба з сильними, а не з гуманними, а сильний — це той, хто може дозволити собі безкарно порушувати правила. Правила, нав'язані світу Заходом, вже мертві, домовлятися треба наново, причому з позиції реальної сили. А реально Росія досі сильніша за НАТО, бо це НАТО її боїться, а не навпаки", — відзначив у Фейсбуці Панич.

Окрім того, за його словами, меседж був надісланий і Україні. Суть його полягає в тому, що, доки українці будуть опиратися РФ їх чекатиме страждання і смерть.

"Мешканцям Заходу: можете вірити чи не вірити, що ми це навмисно, але достеменно одне: ваші лідери слабкі. Вони бояться мене зупинити. Побачите це на саміті НАТО, який мав стати передвиборчим тріумфом Байдена, а стане його черговою ганьбою. Вони там всі робитимуть вигляд, що в них загалом все під контролем, а я щойно показав, що це брехня", — написав Панич.

При цьому він підкреслив, що піддаватися таким меседжам не можна, адже суть тероризму саме у залякуванні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 8 липня Росія завдала масований ракетний удар по Україні 8 липня. Одна із ракет цілеспрямовано була запущена по дитячій лікарні. В "Охматдиті" повідомили, що лікарня зазнала значних руйнувань і потребує дуже великих коштів на відновлення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини