Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін силою Україну не візьме: який план захоплення придумав
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін силою Україну не візьме: який план захоплення придумав

Путін хоче, щоб Україна страждала і сама просила «миру»

15 липня 2024, 15:25 comments2085
Поділіться публікацією:

Згідно із опитуванням "Дзеркала тижня" 44% українців підтримують проведення переговорів із Росіє, при цьому 85% підтримують такі переговори без виконання умов загарбників.

Путін силою Україну не візьме: який план захоплення придумав

Володимир Путін

Як каже військовий Петро Шукнілов, такі дані опитування можуть свідчити про те, що значна частина українців в тилу втомились.

"Що по суті означають такі цифри: 44% за перемовини, але 85% проти поступок? Вони означають, що розмовляти, звісно, можна. Але не про все. Так, ми всі розуміємо, що рано чи пізно будуть перемовини. Можливо цього року, можливо через 10 років. Але прямо зараз перемовин не хоче Путін. Він, не зважаючи ні на що, продовжує вірити, що має шанс перемогти українців і вбити нас всіх. Як Гітлер в останні тижні перед смертю, він існує в межах своєї хворобливої уяви, де танкові колони наближаються до Берліну і перемагають НАТО", — говорить військовий.

Натомість, каже він, реальність просто жахлива і будь-який російський генерал розуміє: військова перемога над Україною неможлива. Росія не має ні солдат, ні зброї, ні техніки, ні боєприпасів в достатній кількості, додав Шукнілов.

"Путін не хоче про це думати. Головне його сподівання — чорні лебеді. Події, які змінять ситуацію, перевернуть дошку з шахами. І тому він постійно стимулює появу таких подій. Тому обстрілює енергосистему — щоб українці страждали. Тому обстрілює школи, садочки та дитячі лікарні — щоб українці жахались. Все, що він робить — створює хаос. Щоб українці постійно знаходились в дискомфорті та переживаннях. Щоб ми хотіли будь-чого, крім опору. Бо єдина можливість перемогти українців — посіяти розбрат всередині та змусити українців битись з українцями. Неважливо — руками чи мовою", — заявив військовий.

За його словами, Україну неможна перемогти силою. Він стверджує, що швидкість просування росіян зараз така, що захопити Донецьку область вони зможуть лише років через 20.

"Тому який сценарій для Путіна? Відступити й таким чином капітулювати перед українцями? Тероризм. Нагнітання. ІПСО. Розбрат. Ось, що він прагне добитись. Змусити нас зсередини сперечатись один з одним. Щоб ми вимагали від влади миру будь-якою ціною. Щоб ми не хотіли чинити опір. Щоб ми здались під вагою обставин, які нам створюють русскіє", — заявив військовий.

За його словами, єдиний наш шанс перемогти росіян — триматись саме зараз.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що згідно із опитуванням "Дзеркала тижня", 46% українців вважають, що бути ухилянтом не соромно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини