Путін робить повторну помилку у війні проти України, – голова ЦРУ

У ЦРУ зазначають, що Путін уже прорахувався зі своїми первісними планами вторгнення.

Президент Росії Володимир Путін робить велику помилку, розраховуючи, що його тактика перевести так звану спецоперацію у війну на виснаження проти України принесе бажаний результат. Він цієї війни не виграє. Як передає видання "Коментарі", такі думки озвучив директор ЦРУ Вільям Бернс, пише Sky.news.

Вільям Бернс зазначив, Путін вже в цій запеклій війні припустився серйозної помилки, коли був упевнений у тому, що його армія без будь-яких проблем через кілька днів після повномасштабного вторгнення буде в Києві. Тепер він також помиляється, коли думає, що війна на виснаження проти України змусить українців здатися та капітулювати, погодившись на всі вимоги Кремля.

У ЦРУ вважають, що блискавичний удар російських військ по Україні провалився. План Путіна провалено. Ось тільки господар Кремля відмовляється вірити у події, які вже сталися. Він наполегливо впевнений, що Україна – це не справжня країна, але справжня країна вказує на поле бою, що здатна себе захистити. Саме тому українська армія дає відсіч росіянам.

Варто зазначити, у ЦРУ назвали цифру загиблих та поранених росіян під час війни в Україні. Також такі дані озвучили Україною.

Читайте також на порталі "Коментарі" - яку гру веде канцлер ФРН Шольц та Німеччина – чому обіцяної Україні зброї як не було, так і немає. Експерти розкрили ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – новий рекорд на півдні – ЗСУ знищили понад 100 росіян, техніку та склади: подробиці.

"Коментарі" писали раніше – цілі "спецоперації" змінюються: що означає нова заява Лаврова – як відповість Україна.