Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін проводить спецоперацію: у Зеленського відреагували на нові заяви Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін проводить спецоперацію: у Зеленського відреагували на нові заяви Кремля

Михайло Подоляк звернув увагу, що про переговори та мир Путін заявив, плануючи поїздку до Китаю

15 травня 2024, 12:52
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін цілеспрямовано заговорив про переговори з Україною, плануючи свій візит до Китаю. Враховуючи його попередній досвід роботи у структурі КДБ, дипломатія для нього така ж спецоперація, як і війна. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Telegram зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Путін проводить спецоперацію: у Зеленського відреагували на нові заяви Кремля

Михайло Подоляк. Фото: сайт Офісу президента України

"Знову маємо лицемірну "переговорну" активність суб'єкта Путіна. Знову він говорить про ультимативні вимоги визнати "неураження РФ", маскуючи це традиційною російською "дипломатією", — заявив Михайло Подоляк.

Радник глави Офісу президента нагадав, що Росія продовжує випалювати міста на Донбасі і намагається прорватися на Харківщині, паралельно масштабуючи злочини проти цивільного населення.

"Путін у Пекіні говорить про "мир". Це не протиріччя і навіть не прояв класичної шизофренії. Для вихованця КДБ дипломатія є такою ж спецоперацією, як і війна. Перша зараз служить інтересам другої", — пояснює Михайло Подоляк.

Він наголосив, що під розмови "про мир" РФ масово посилає своїх зеків на штурми українських міст і масовано атакує їх ракетами.

Також Михайло Подоляк зазначив, що будь-яке "перемир'я" буде використане виключно для відновлення та розгортання сил, адже світ для Путіна нічим не відрізняється від війни, яка доводить російські диверсії в європейських країнах, з якими загарбники РФ формально не воювали вже десятки та сотні років.

"До речі, росіяни тим самим словом називають і "світ", і "мир". Коли Путін каже, що хоче "миру", що саме він має на увазі? Як гадаєте?", — підсумував радник Офісу президента.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що важливо розуміти про переговори щодо припинення війни: про який компроміс може йтися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/248

Новини