Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін прокоментував готовність Росії воювати з НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін прокоментував готовність Росії воювати з НАТО

Російський диктатор дав прес-конференцію, однією з ключових тем якої стала війна в Україні

29 липня 2023, 23:58 comments2389
Поділіться публікацією:

Росія не прагне війни з НАТО, але готова до неї. Таку заяву зробив Путін сьогодні на прес-конференції за підсумками саміту "Росія-Африка". Про це повідомляють "Коментарі".

Путін прокоментував готовність Росії воювати з НАТО

Путін

"Жодних зіткнень Росії та НАТО ніхто не хоче, але якщо хтось захоче — ми готові", — передає слова російського диктатора пропагандистське "РІА Новини".

Крім того, глава РФ повторив звичні вже російські інфоштампи про те, що РФ не проти зміцнення ідентичності України, але не на основі "неонацизму". При цьому зупинити війну в Україні РФ не може, оскільки позиції армії РФ атакують ЗСУ. Але українська армія, за словами Путіна, зазнає втрат. А Польща чекає, щоб захопити західноукраїнські землі.

Серед іншого, незручним питанням для Путіна стало питання повернення українських командирів із Туреччини до України.

"Домовленості були, інших коментарів не буде", — коротко заявив диктатор, підтвердивши інформацію ЗМІ про те, що умовою інтернування командирів полку "Азов" та інших формувань, які захищали Маріуполь, було їхнє неповернення в Україну до кінця війни.

Проте глава РФ підтвердив, що в середу "домовився поспілкуватися з Ердоганом". Після передачі Україні азовців Кремль навмисне відмовлявся від такого спілкування.

Тим часом, тридцять країн світу обговорять "формулу миру" для України без Росії.

Українським шахістам рекомендовано не тиснути руку росіянам. Федерація шахів України порекомендувала українським шахістам утримуватися від рукостискань з росіянами і білорусами.

А президент ПАР різко відповів на пропозицію Путіна подарувати російське зерно. Африка хоче купувати зерно і різко реагує на подачки Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини